Email Integration

Document Management

Flexible

Workflows

Service

Why pay more

Energiecoöperaties

Het beheren van de gegevens van relaties is essentieel voor energiecoöperaties. De gegevens van de eigen leden maar ook de informatie over prospects en de partijen waarmee wordt samengewerkt, moet makkelijk en snel bereikbaar zijn. Het e-mail verkeer met de relaties moet overzichtelijk worden opgeborgen en bewaard. Hetzelfde geldt voor de bereikbaarheid van documenten die daarbij horen, zoals overeenkomsten en allerlei geïmporteerde documenten.

Onafhankelijk

Het eigen CRM-systeem van de coöperatie wordt zodanig ingericht dat het alle mutaties in de toekomst kan verwerken. Zowel in de eigen bedrijfsvoering als in de samenwerking met andere partijen. Onafhankelijkheid is essentieel want er kan van alles veranderen bij partijen waarmee thans wordt samengewerkt en er kunnen nieuwe verbindingen in de toekomst wenselijk zijn. Systeem onafhankelijkheid betekent ook dat de er specifiek afspraken worden gemaakt over hosting en onderhoud zonder dat een afhankelijke relatie ontstaat met VolleyCRM.

Het centrale informatiesysteem

Elke energiecoöperatie heeft specifieke behoeften als het gaat om samenwerken met andere partijen waarmee gegevens worden uitgewisseld. VolleyCRM is ontworpen om te kunnen communiceren met andere databases terwijl het eigen systeem volledig onafhankelijk blijft functioneren. VolleyCRM is daarmee het centrale informatiesysteem van de coöperatie.

Beproefd

VolleyCRM is ontstaan vanuit de informatiebehoefte bij Coöperatie Bergen Energie (BE). BE exploiteert inmiddels een zonnedak in de Postcoderoos en een zonneweide met SDE-subsidie. Er staan meerder nieuw projecten op het programma. VolleyCRM is daarbij een systeem dat flexibel op informatiebehoeften inspeelt en overzichtelijk en eenvoudig in de praktijk gebruik wordt.

Energiemaatschappij

Uw relatie met een energiemaatschappij is wellicht essentieel bij uw bedrijfsvoering. VolleyCRM  ondersteunt deze samenwerking optimaal. Het is een proces dat voor meerdere coöperaties en energiemaatschappijen wordt ontwikkeld. In de komende jaren zal dit proces worden geoptimaliseerd door intensieve samenwerking met diverse energiecoöperaties en energiemaatschappijen. Daar profiteert iedere individuele speler van!

Postcoderoos

Naast de communicatie met de belastingdienst en energiemaatschappijen over de opbrengst is het ook belangrijk om te communiceren met de doelgroep in de postcoderoos. VolleyCRM maakt de de selectie van contacten uit de verschillende postcoderozen erg gemakkelijk.